اعلان اعلى المواضيع
المقادير:
كوب سكر
كوب الحليب
2كيس كريم كراميل
كوب زيت
2كيس فانيليا
٣ بيضات
كوب وربع دقيق
١م ك بيكينج بودر
كوب سكر
كوب الحليب
2كيس كريم كراميل
كوب زيت
2كيس فانيليا
٣ بيضات
كوب وربع دقيق
١م ك بيكينج بودر
الطريقه
نضرب السكر واللبن والزيت فى الخلاط ونحط الكريم كراميل
ونضرب مع الفانيليا ورشة ملح ومعاهم الفانيليا لحد مايتقلوا سوا وبعدين نشيل منهم كوب صوص ونحطه فالتلاجة ثم يتم اضافه البيض ويضرب مع المكونات وبعدين نقلبه مع الدقيق والبيكنج بودر في طبق وبعدين نحطه ف الصينيه بعد ما دهنها ورشينا فيها دقيق خفيف ويدخل الفرن ع درجه ١٨٠ لحد مايستوي وبعدين نصب عليها الصوص اللى شلناه فالتلاجة
نضرب السكر واللبن والزيت فى الخلاط ونحط الكريم كراميل
ونضرب مع الفانيليا ورشة ملح ومعاهم الفانيليا لحد مايتقلوا سوا وبعدين نشيل منهم كوب صوص ونحطه فالتلاجة ثم يتم اضافه البيض ويضرب مع المكونات وبعدين نقلبه مع الدقيق والبيكنج بودر في طبق وبعدين نحطه ف الصينيه بعد ما دهنها ورشينا فيها دقيق خفيف ويدخل الفرن ع درجه ١٨٠ لحد مايستوي وبعدين نصب عليها الصوص اللى شلناه فالتلاجة
ملاحظه:
بالنسبه للكريم كراميل الكيس البودرة بيتحط مع الحاجات اللى هتضرب ف الخلاط اما كيس السائل للتزين بعد ما تحطى الصوص على الكيكه لما تبرد تحطى كيس السائل للتزين
بالنسبه للكريم كراميل الكيس البودرة بيتحط مع الحاجات اللى هتضرب ف الخلاط اما كيس السائل للتزين بعد ما تحطى الصوص على الكيكه لما تبرد تحطى كيس السائل للتزين
ملاحظه:الصوص يتحط ف التلاجة وبعدين يتحط على الكيك لما تبرد .
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق