القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع
اولا العجينة 

المقاديرهذه تعمل 5 بيتزا

1كيلو دقيق
-2معلقه كبيره خميرة فورية و عليهم شوية سكر و مياه دافية و يخمروا
-2 زبادي
-4جبنة مثلثات
-توم بودرة وبصل بودرة
-4معلاق كبيره لبن بودرة
4معلاق كبيره زيت
-2 معلقه كبيره سكر و الي اخدنا منهم شوية للخميره
-ملح
نص كوب ماء و لو احتاج اكثر ضيفيه

طريقة
نعجن كلوه و نتركها تتخمر ساعة و نصف و بعدين نرش دقيق ونفردها على الرخامة و نقطة زيت في صينية و ننقلها عليها ونحط صينية اصغر دائرية في النص مقلوبة و نضغط عليها بخفةعشان نحدد نقطع فين و نرفعها نجد مكانها دائرة نقطع خطوط عمودية على خط الدائرة اللي في النص نجيب ورق زبدة و نقطعه قرطاسات ونلف العجينه عليه حتى تعمل الكونو و
نحط الصلصة و الزعتر و الخضروات و اللحمة المفرومة لو تحبي و اخيرا الجبنة الرومي و الموزاريلا عشان يسيحو عليهم و ندخل على الفرن من تحت
بعد ما تستوي نشيل الورق
ونحط الكريمة
بس انا حطيت جوة الاول ملعقة لحمة مفرومة
الكريمة
كريمة طهي-8جبنة مثلثات-اي جبنه كريمي تحبيها-و عليهم 2معلقه كبيره دقيق و زي الباشميل يضربوا في الخلاط و تحطيهم علي النار و بعد ما يبرد تحطيها في كيس الكريم شانتيه و تزيني بها و على الكريمة شوية زعتر لو تحبي وتقدم 
مع تحياتى








ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع