اعلان اعلى المواضيع
المكونات
4 بيض
+2 كوب دقيق
+3/4 كوب جوزهند مبشور
+2 م ص بيكنج بودر
+1 م فانيليا
+1 م ص روح جوزهند
+3/4 ك زبدة
+3/4 كوب لبن رايب (حليب خاثر)
+1و نصف كوب سكر
+2 م ك نشا .
**الطريقة**
ننقص من مقدار الدقيق 2 م ك دقيق ونستبدلهم ب2 م ك نشا.
&& يسخن الفرن علي 180ْ ونجهز صينية مدهونة زيت ودقيق.
1- نخفق الزبدة مع السكر حتي يصبح خليط هش ابيض
2- يضاف البيض مع الفانيليا وروح جو الهند.
3-ينخل بمصفاة علي الخليط نصف كمية الدقيق مع نصف كمية اللبن الرايب ثم يضاف باقي الدقيق مع جوز الهند والبيكنج بودر مع اللبن الرايب
4- يصب الخليط في صينية 25 سم ويدخل الفرن علي 180 من 30 ل35 دقيقة . وبالف هنا
4 بيض
+2 كوب دقيق
+3/4 كوب جوزهند مبشور
+2 م ص بيكنج بودر
+1 م فانيليا
+1 م ص روح جوزهند
+3/4 ك زبدة
+3/4 كوب لبن رايب (حليب خاثر)
+1و نصف كوب سكر
+2 م ك نشا .
**الطريقة**
ننقص من مقدار الدقيق 2 م ك دقيق ونستبدلهم ب2 م ك نشا.
&& يسخن الفرن علي 180ْ ونجهز صينية مدهونة زيت ودقيق.
1- نخفق الزبدة مع السكر حتي يصبح خليط هش ابيض
2- يضاف البيض مع الفانيليا وروح جو الهند.
3-ينخل بمصفاة علي الخليط نصف كمية الدقيق مع نصف كمية اللبن الرايب ثم يضاف باقي الدقيق مع جوز الهند والبيكنج بودر مع اللبن الرايب
4- يصب الخليط في صينية 25 سم ويدخل الفرن علي 180 من 30 ل35 دقيقة . وبالف هنا
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق