القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع


:

المكونات
 (1 كيلو جزر
 +1 كوب ماء
+1 كوب خل
 +3 م ك ملح
 +4 فص ثوم
 +فلفل اخضر حار
 +2 بصلة صغيرة حمراء شرائح
+1 م ص فلفل اسمر
 +1/2 م ص زعتر
 +2 م ص سكر
 +3 م ك زيت

&&& الطريقة &&&

1- يقشر الجزر ويقطع حلقات
2-يقطع البصل شرائح و الفلفل الحار حلقات .
3-نضع الماء والخل والملح والسكر والزعتر والقرنفل علي النار ليغلي الخليط ثم يترك ليصبح دافئ ونضيف عليهم الزيت.
4- نضع الفلفل الحار و الثوم وفلفل اسمر حبوب في قاع البرطمان.
5-نضع فوقهم حلقات الجزر بالتبادل مع شرائح البصل .
6- يضاف الماء الدافئ علي الجزر ويغلق البرطمان ويفتح بعد 5 او 6 ايام وبالف هنا.



ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع