اعلان اعلى المواضيع
:
المكونات
(1 كيلو جزر
+1 كوب ماء
+1 كوب خل
+3 م ك ملح
+4 فص ثوم
+فلفل اخضر حار
+2 بصلة صغيرة حمراء شرائح
+1 م ص فلفل اسمر
+1/2 م ص زعتر
+2 م ص سكر
+3 م ك زيت
&&& الطريقة &&&
1- يقشر الجزر ويقطع حلقات
2-يقطع البصل شرائح و الفلفل الحار حلقات .
3-نضع الماء والخل والملح والسكر والزعتر والقرنفل علي النار ليغلي الخليط ثم يترك ليصبح دافئ ونضيف عليهم الزيت.
4- نضع الفلفل الحار و الثوم وفلفل اسمر حبوب في قاع البرطمان.
5-نضع فوقهم حلقات الجزر بالتبادل مع شرائح البصل .
6- يضاف الماء الدافئ علي الجزر ويغلق البرطمان ويفتح بعد 5 او 6 ايام وبالف هنا.
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق