القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع
اصنعي بطاطس شيبس مقرمشة ورائعة بالخطوات التالية؛

1- اختاري نوعية بطاطس مخصوصة للقلية

2-قشري البطاطس وقطعيها بالقطاعة المخصصة لذلك بحيث تكون الشرائح رقيقة كلما كانت رقيقة زادت القرمشة.

3- انقعي البطاطس في ماء بارد وخل حتي يبيض لونها

4- اغسلي البطاطس في مصفاة ودعيها تتصفي

5- جففي البطاطس بوضعها علي فوطة تجفيف جيد جدا

6- سخني الزيت وضعي كمية قليلة من البطاطس ولا تزيدي الكمية حتي تتقرمش جيدا

7- قلبيها باستمرار وبعد ان تصبح ذهبية اللون ضعيها علي ورق مطبخ ليتشرب الزيت
**استمتعي باطعم بطاطس مقرمشة





ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع