اعلان اعلى المواضيع
نعمل طبقة اناناس بعدين بسكوت متشرب من عصير الاناناس ثم.... طبقة كريم.كراميل وبندخل القالب للثلاجة حتى يجمد بعدين بنكرر الخطوات للحصول على طبقتين
....طبقة الكريم كراميل بنعملها كوب ونص حليب لكل ظرف كراميل حتى تطلع متماسكة وجامدة اكتر لما تجمد نقلبها ونزينها بحبات الكرز او الفراولة ممكن ابدال الاناناس بالكيوي او الفراولة او الموز وبالهنا
الخطوات بالصور
....طبقة الكريم كراميل بنعملها كوب ونص حليب لكل ظرف كراميل حتى تطلع متماسكة وجامدة اكتر لما تجمد نقلبها ونزينها بحبات الكرز او الفراولة ممكن ابدال الاناناس بالكيوي او الفراولة او الموز وبالهنا
الخطوات بالصور
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق