القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع




5 بيضات - كوب سكر بودرة - فانيليا
ملعقة خل
كوب دقيق وشيلت منه 2ملعقة دقيق لانى وضعت كاكاو
ملعقة نشا
ملعقة بيكنج باودر -2ملعقة نيدو ومينفعش لبن سايل بداله
الطريقة:
في الخلاط العادي نحط البيض والفانيليا والخل
ونضربهم دقيقة
وبعدين السكر البودرة ونضرب كمان دقيقة
وبعدين لبن نيدو ونضرب كمان دقيقة
وبعدين المكونات الجافة المنخولة ونضرب اخر دقيقة
ونكون خلصنا كدا نحط الخليط في الصينية وعلى الفرن عدل حتاخد ربع ساعة تقريبا
ونطلعها ونقلبها على ورق فويل ندهنها شربات خفيف ونلفها وندخلها التلاجة ساعة
وبعدين نطلعها ونحشيها وانا دهنتها مربى توت وبعدين حشيتها كريم شانتيه بالشيكولاته ونرجع نلفها تاني
وتزينها انا غلفتها بالكريمة وبعدين زينت بجناش الشيكولاته
كريمة الشكولاتة للحشو
عبارة عن كوب كريمة خفق و2كوب شكولاتة مبشورة او متقطعة حتت
وغليت الكريمة ونزلت بالشكولاتة واطفى النار وسيبيهم فى التلاجه يبردوا خالص وبعدين طلعيها واضربيها بالمضرب اليدوى
لحد مايبقوا كالكريم شانتية واتركهم بالتلاجة لعند الحشو وبعدين رشة لوز او بندق او الاتنين بيعطى طعم خرااااااااااااااافة
ارجع تانى ادخلة التلاجة يتماسك
وجبت
ربع كوب كريمة خفق يادوب سخن نزلت بكوب شكولاتة
اول ما سحت الشكولاتة وبردو شوية رسمت بيها فوقه
ع فكره انا عملت واحد من زمان وباظ منى ففرفته وحطيت معاه كريم شانتيه وفردته فى صينيه وبعدين حشيت مكسرات وكريم شانتيه ولفيته وسيبته ف الفريزر واما جمد قطعته
الف هنا

ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع