القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع




المقـــادير

- كمية من البطاطس المسلوقة في الماء و الملح حسب الرغبة

- حبة متوسطة من البطاطس المبشورة بشرا رفيعا

- جبن موتزاريلا مقطع إلى مكعبات متوسطة الحجم

-كمية من الزعتر أو البقدونس حسب الرغبة لزيادة النكهة

- ملح و فلفل و كمون

بقسماط (خبز مطحون)

2 بيض



الطريقــة

1- تهرس البطاطس

المسلوقة فور إخراجها من الماء

2- تضاف إليها حبة البطاطس المبشورة و الزعتر أو البقدونس و يتبل الخليط بالملح و الفلفل حسب الرغبة

3- توضع كمية من الخليط في راحة اليد ثم يوضع مكعب الجبن في الوسط و تغلق جيدا

4- ونحط الكور أولا فى دقيق وبعدين بيض مربوب 2بيضة معقول قوى وبعد ذلك  نضعه في البقسماط

5نرص الكور بعد كدة فى الصينية ونحطها فى كيس بلاستيك محكم الأغلاق وبعدين نحطها فى الفريزر للتجمد او نقليها بنفس الوقت

ملحوظة هامة جدا لازم الكور تكون متماسكة  لكي لا تتفتت

 عند القلى ودة نقدر نحس بيه عند العجن يعنى ممكن نزود كمية بقسماط العجن لوحسينا إن العجينة طريةثم تقلى في زيت غزير و حار حتى تكتسب لونا ذهبيا جميلا

ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع