اعلان اعلى المواضيع
المقادير :
3/4 كوب زبدة بس تكون درجة حرارتها درجة حرارة الغرفة - جامدة يعني مو سايلة .
1/2 كوب سكر بودرة
4 بيضات
نصف ملعقة فانيليا سايلة او كيس فانيليا عادية تقريبا
1 ملعقة كاكاو
227 جرام شيكولاته مبشورة
طريقة :
نحط الزبدة مع الشيكولاته المبشورة على نار هائة ونقلب لحد ماتسيح
ناخد البيض ونضربه بالمضرب وبعد نحط عليه السكر والفانيليا والكاكاو
ونستمر الضرب بالمضرب بعد نحط على الخليط الدقيق ونقلبه لحد ما يتجانس ..
نجيب قوالب الكيك الصغير ونحط فيها الخليط وبعدين نحط ملعقتين من الشكولاتة
اللي سيحناها وبعدين نرجع نحط ملعقة من الخليط مرة ثانية بحيث انه مآيتعدآ الموجود كله نص القالب ..
يفضل انك تجربين في قالب واحد وتشوفي النتيجة بنفسك ...
نشغل الفرن مسبقا على درجة حرارة 230 مئوية (تقريبا درجة فوق المتوسطة) وبعدين نحطها فيه ..
وببتقدم سآخنه او فاترة ما تنحط في تلاجة
3/4 كوب زبدة بس تكون درجة حرارتها درجة حرارة الغرفة - جامدة يعني مو سايلة .
1/2 كوب سكر بودرة
4 بيضات
نصف ملعقة فانيليا سايلة او كيس فانيليا عادية تقريبا
1 ملعقة كاكاو
227 جرام شيكولاته مبشورة
طريقة :
نحط الزبدة مع الشيكولاته المبشورة على نار هائة ونقلب لحد ماتسيح
ناخد البيض ونضربه بالمضرب وبعد نحط عليه السكر والفانيليا والكاكاو
ونستمر الضرب بالمضرب بعد نحط على الخليط الدقيق ونقلبه لحد ما يتجانس ..
نجيب قوالب الكيك الصغير ونحط فيها الخليط وبعدين نحط ملعقتين من الشكولاتة
اللي سيحناها وبعدين نرجع نحط ملعقة من الخليط مرة ثانية بحيث انه مآيتعدآ الموجود كله نص القالب ..
يفضل انك تجربين في قالب واحد وتشوفي النتيجة بنفسك ...
نشغل الفرن مسبقا على درجة حرارة 230 مئوية (تقريبا درجة فوق المتوسطة) وبعدين نحطها فيه ..
وببتقدم سآخنه او فاترة ما تنحط في تلاجة
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق