القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع
المقادير هتتقسم 3 طبقات
الطبقة الاولى
***********
2 علبة بسكوت اولكر او مارى (سادة)
1\2 كوب زبدة سائحة
الطبقة التانية
***********
كيس جيلى فراولة
8 قطع جبن كيرى
كيس كريم شانتى او كريمة خفق
1 علبة قشطة (170 جم)
1|2علبه حليب مكثف
الطبقة الثالثة
***********
1 كوب فراولةقطع صغيرة جدا
2علبة جيلى فراولة
4 معالق سكر
الطريقة
1_للطبقة الاولى
نضرب البسكويت فى الكبة لحد لما يبقى بودر ونسقية بالذبدة السائلة ونقلبها كويس لحد لما البسكوت يتشرب الزبدة ونفردة فى صينية التشيز كيك ونضغط علية جامد ونساوى سطحة نحط الصينية فى
الفرن 5 دقائق
2_الطبقة التانية
اول شئ نجيب 1\4 كوب ماء مغلى ونضيف علية كيس الجيلى ونقلبوا لحد لما يدوب ونسيبوا على جنب يبرد شوية
ونجيب الخلاط ونحط الكريم شانتى مع القشطة مع الجبنة والحليب المكثف ونضرب كويس جدا حتى تمام الامتزاج
ونبداء نضيف خليط الجيلى ونضرب جااامد جداوبعدين نضيف الخليط
على الطبقة الاولى (طبقة البسكوت بعد ان تبرد تمااما )وندخلها الفريزر
لمدة 1\2 ساعة
3_نجهز الطبقة الثالثة
نجيب حلة صغيرة نحط فيها الفراولةالقطع الصغيرة جدا و2كيس الجيلى عليه كوب ماء فقط على الكيس الواحدوالسكر
ونقلب على نار واطية جدا هتلاقيها نزلت مايتها بس مع التقليب لحد اول لما تغلى تقلبى جامد وتقفلى النار متزوديس المدة عن كدة
ونتركة يبرد شوية عشان لو اتحط وهو سخن على خليط الجبن والكريم شانته هيسيحوا
واول لما يبرد شوية نضيفوا على الطبقة التانية (خليط الجبن )
ويوضع فى الثلاجة لحد تانى يوم ويقدم وبالهنا





ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

Commentaires

التنقل السريع