اعلان اعلى المواضيع
الطبقه الاولى
***********
قاعدة البسكوت
كوبين بسكوت مطحون مع 5 ملاعق زبدة سايحةوينضربوا كويس بالكبه
وتوضع في صينيه التشيز كيك وتوضع في الفريزر لحد مانسوي الخليط .
الطابقه التانيه.
***********.
كوب جبن كريمي .
1 كوب حليب مكثف
علبة قشطـــة
2م لبن مجفف
كوب كريمة لباني بودرة او شانتيه
1/3 كوب سكـــر .. ودا لو الكريمة لباني .. اما لو كانت شانتيه بتبقى محتوية على سكر فـ تخليهم معلقتين كبار سكر فقط
الطبقه التالته
***********
جناش الشيكولاتة الســآيحة
نصف كوب كريمة شانتيه سايله او معلقتين كبار كريمة شانتيه مذابة في نصف كوب ماء مع مكعب ونصف من الشيكولاتة الخام ( أو كوب شيكولاتة خام مبشورة )
يسخن الكريم شانتيه في كسرولة على النار حتى يغلي وننزل بالشكولاته الخام على الخليط ومعلقه سمنه عشان يلمع...
لو كانت مبشورة خلاص ارفعيه من النار وهوا بيذوب من حرارة الكريمة
هتتحول لسائل ... غامق ومش تقيل قوي ... بس بعد ما يبرد
هيتقل ويكون صوص قوامه منااااااااااااااســـب جدا
الطريقه
تخلط في الخلاط جميع مكونات الطبقه التانيه مع بعضها البعض وتضرب بالمضرب جيدا حتى تتجانس ... ثم توضع على البسكوت .وتوضع في الفرن لمدة 25ق حتى تبدا تجمد طبقه التشيز ونطلعها ونتركها تبرد في درجه حراره الغرفه لمدة ساعه ثم تدخل التلاجه 4ساعات لتبرد ثم نضع عليا خليط الشيكولاته صبى فوقها وندخلها تكمل تبريد لمدة 7ساعات بالثلاجه ويفضل تبات ليله بالتلاجه وقدميها
***********
قاعدة البسكوت
كوبين بسكوت مطحون مع 5 ملاعق زبدة سايحةوينضربوا كويس بالكبه
وتوضع في صينيه التشيز كيك وتوضع في الفريزر لحد مانسوي الخليط .
الطابقه التانيه.
***********.
كوب جبن كريمي .
1 كوب حليب مكثف
علبة قشطـــة
2م لبن مجفف
كوب كريمة لباني بودرة او شانتيه
1/3 كوب سكـــر .. ودا لو الكريمة لباني .. اما لو كانت شانتيه بتبقى محتوية على سكر فـ تخليهم معلقتين كبار سكر فقط
الطبقه التالته
***********
جناش الشيكولاتة الســآيحة
نصف كوب كريمة شانتيه سايله او معلقتين كبار كريمة شانتيه مذابة في نصف كوب ماء مع مكعب ونصف من الشيكولاتة الخام ( أو كوب شيكولاتة خام مبشورة )
يسخن الكريم شانتيه في كسرولة على النار حتى يغلي وننزل بالشكولاته الخام على الخليط ومعلقه سمنه عشان يلمع...
لو كانت مبشورة خلاص ارفعيه من النار وهوا بيذوب من حرارة الكريمة
هتتحول لسائل ... غامق ومش تقيل قوي ... بس بعد ما يبرد
هيتقل ويكون صوص قوامه منااااااااااااااســـب جدا
الطريقه
تخلط في الخلاط جميع مكونات الطبقه التانيه مع بعضها البعض وتضرب بالمضرب جيدا حتى تتجانس ... ثم توضع على البسكوت .وتوضع في الفرن لمدة 25ق حتى تبدا تجمد طبقه التشيز ونطلعها ونتركها تبرد في درجه حراره الغرفه لمدة ساعه ثم تدخل التلاجه 4ساعات لتبرد ثم نضع عليا خليط الشيكولاته صبى فوقها وندخلها تكمل تبريد لمدة 7ساعات بالثلاجه ويفضل تبات ليله بالتلاجه وقدميها
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
Commentaires
Enregistrer un commentaire