اعلان اعلى المواضيع
**المكونات:
1 كوب دقيق
+1 بيضة
+2 م ك سكر
+نصف م فانيليا
+1 كوب حليب
+ زيت مع سمن لدهان الطاسة
بالنسبة للكريب الحادق نفس كمية البيض واللبن والدقيق ونستبدل السكر ب1 م ص ملح وربع م ص فلفل وبشر جوز الطيب
** الطريقة **
1-تخلط المكونات في الخلاط
2- نسخن الطاسة وتدهن بخليط الزيت والسمن
3- نضع مغرفة واحدة في منتصف الطاسة
4- نحرك الطاسة وتميل للجوانب حتي تملاء العجينة الطاسة ونضعها علي النار
5- بعد ظهور فقاعات صغيرة نقلب الكريب
6- نتركه ليبرد بعيدا عن بعضه ثم نرصه
7- ويمكن الاحتفاظ به في الفريزر لحين الاستخدام
&& كريب سوزيت&&
مكونات الصوص :
1كوب عصير برتقال
+شرائح من قشرة البرتقال الخارجية
+ 1/2كوب سكر
+عصير ليمونة
+ربع كوب زبدة
** نقلب المكونات علي النار وبعد الغليان وظهور فقاعات نترك الصوص علي نار هادئة ليتكثف
** بعد تكثف الصوص ويصبح قوامه مثل كريم الكراميل
** نطوي الكريب شكل مناديل ونضعه في الصوص مع تهدئة النار
ثم يقدم مع شرائح البرتقال والصوص وممكن ايس كريم فانيليا وبالهنا
1 كوب دقيق
+1 بيضة
+2 م ك سكر
+نصف م فانيليا
+1 كوب حليب
+ زيت مع سمن لدهان الطاسة
بالنسبة للكريب الحادق نفس كمية البيض واللبن والدقيق ونستبدل السكر ب1 م ص ملح وربع م ص فلفل وبشر جوز الطيب
** الطريقة **
1-تخلط المكونات في الخلاط
2- نسخن الطاسة وتدهن بخليط الزيت والسمن
3- نضع مغرفة واحدة في منتصف الطاسة
4- نحرك الطاسة وتميل للجوانب حتي تملاء العجينة الطاسة ونضعها علي النار
5- بعد ظهور فقاعات صغيرة نقلب الكريب
6- نتركه ليبرد بعيدا عن بعضه ثم نرصه
7- ويمكن الاحتفاظ به في الفريزر لحين الاستخدام
&& كريب سوزيت&&
مكونات الصوص :
1كوب عصير برتقال
+شرائح من قشرة البرتقال الخارجية
+ 1/2كوب سكر
+عصير ليمونة
+ربع كوب زبدة
** نقلب المكونات علي النار وبعد الغليان وظهور فقاعات نترك الصوص علي نار هادئة ليتكثف
** بعد تكثف الصوص ويصبح قوامه مثل كريم الكراميل
** نطوي الكريب شكل مناديل ونضعه في الصوص مع تهدئة النار
ثم يقدم مع شرائح البرتقال والصوص وممكن ايس كريم فانيليا وبالهنا
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
Commentaires
Enregistrer un commentaire