القائمة الرئيسية

الصفحات

التنقل السريع
    اعلان اعلى المواضيع


    :
    ادسنس وسط المقال

    المكونات
     (1 كيلو جزر
     +1 كوب ماء
    +1 كوب خل
     +3 م ك ملح
     +4 فص ثوم
     +فلفل اخضر حار
     +2 بصلة صغيرة حمراء شرائح
    +1 م ص فلفل اسمر
     +1/2 م ص زعتر

     +2 م ص سكر
     +3 م ك زيت

    &&& الطريقة &&&

    1- يقشر الجزر ويقطع حلقات
    2-يقطع البصل شرائح و الفلفل الحار حلقات .
    3-نضع الماء والخل والملح والسكر والزعتر والقرنفل علي النار ليغلي الخليط ثم يترك ليصبح دافئ ونضيف عليهم الزيت.
    4- نضع الفلفل الحار و الثوم وفلفل اسمر حبوب في قاع البرطمان.
    5-نضع فوقهم حلقات الجزر بالتبادل مع شرائح البصل .
    6- يضاف الماء الدافئ علي الجزر ويغلق البرطمان ويفتح بعد 5 او 6 ايام وبالف هنا.



    ادسنس اسفل المقال

    Commentaires