القائمة الرئيسية

الصفحات

التنقل السريع
    اعلان اعلى المواضيع
    اصنعي بطاطس شيبس مقرمشة ورائعة بالخطوات التالية؛

    1- اختاري نوعية بطاطس مخصوصة للقلية

    2-قشري البطاطس وقطعيها بالقطاعة المخصصة لذلك بحيث تكون الشرائح رقيقة كلما كانت رقيقة زادت القرمشة.

    ادسنس وسط المقال
    3- انقعي البطاطس في ماء بارد وخل حتي يبيض لونها

    4- اغسلي البطاطس في مصفاة ودعيها تتصفي

    5- جففي البطاطس بوضعها علي فوطة تجفيف جيد جدا

    6- سخني الزيت وضعي كمية قليلة من البطاطس ولا تزيدي الكمية حتي تتقرمش جيدا

    7- قلبيها باستمرار وبعد ان تصبح ذهبية اللون ضعيها علي ورق مطبخ ليتشرب الزيت
    **استمتعي باطعم بطاطس مقرمشة





    ادسنس اسفل المقال

    Commentaires