القائمة الرئيسية

الصفحات

التنقل السريع
    اعلان اعلى المواضيع
    اولا العجينة 

    المقاديرهذه تعمل 5 بيتزا

    1كيلو دقيق
    -2معلقه كبيره خميرة فورية و عليهم شوية سكر و مياه دافية و يخمروا
    -2 زبادي
    -4جبنة مثلثات
    -توم بودرة وبصل بودرة
    -4معلاق كبيره لبن بودرة
    ادسنس وسط المقال
    4معلاق كبيره زيت
    -2 معلقه كبيره سكر و الي اخدنا منهم شوية للخميره
    -ملح
    نص كوب ماء و لو احتاج اكثر ضيفيه

    طريقة
    نعجن كلوه و نتركها تتخمر ساعة و نصف و بعدين نرش دقيق ونفردها على الرخامة و نقطة زيت في صينية و ننقلها عليها ونحط صينية اصغر دائرية في النص مقلوبة و نضغط عليها بخفةعشان نحدد نقطع فين و نرفعها نجد مكانها دائرة نقطع خطوط عمودية على خط الدائرة اللي في النص نجيب ورق زبدة و نقطعه قرطاسات ونلف العجينه عليه حتى تعمل الكونو و
    نحط الصلصة و الزعتر و الخضروات و اللحمة المفرومة لو تحبي و اخيرا الجبنة الرومي و الموزاريلا عشان يسيحو عليهم و ندخل على الفرن من تحت
    بعد ما تستوي نشيل الورق
    ونحط الكريمة

    بس انا حطيت جوة الاول ملعقة لحمة مفرومة
    الكريمة
    كريمة طهي-8جبنة مثلثات-اي جبنه كريمي تحبيها-و عليهم 2معلقه كبيره دقيق و زي الباشميل يضربوا في الخلاط و تحطيهم علي النار و بعد ما يبرد تحطيها في كيس الكريم شانتيه و تزيني بها و على الكريمة شوية زعتر لو تحبي وتقدم 
    مع تحياتى








    ادسنس اسفل المقال

    Commentaires