القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع

‫#‏المقادير‬:
6 بيضات 3 كوب حليب دافئ 1 ونص كوب سكر فانيليا 
‫#‏الطريقة‬ :-
 اضربى كله فى الخلاط 
مع ملاحظتين
الاولى ان الحليب بتاعك يكون دافى يعنى لا هو سخن ولا بارد
التانيه انك تحطى فانليا وتضربى المقادير لغاية لما تحسى ان ريحة البيض راااااااحت وبقى عندك ميكس ريحته حلوه
وخلاص كده خلص الكريم
نيجى للكراميل
ضعى على النار حوالى نص كوب سكر وعليه 3 ملاعق ماء وافضلى قلبى فيه الى ان يصل للون الاحمر الذهبى بس
ركزى واوعى يتحرق منك
لازم التقليب المستمر على نار متوسطه
كده خلص الكراميل
سخنى الفرن وظبطيه على حراره متوسطه
ضعى فى كل كوب كميه بسيطه من الكراميل وعليها الكريم وضعى كل الاطباق فى صنيه بها ماء مغلى
يعنى هنعمله حمام مائى
مع ملاحظة ان المايه اللى فى الصنيه تصل فقط لنصف كوبايات الكريم كراميل لا ازيد ولا اقل
وعلى الفرن عدل
بيقعد فى الفرن من ساعه ونص لساعتين تقريبا
وفى ملاحظتين هامين هنا
الاولى حرارة الفرن تكون متوسطه يعنى مش عاليه اوى ولا منخفضه اوى
التانيه متقعديش تفتحى عليه كل شويه عشان ميهبطش
وطبعا بتختبريه بسكينه او معلقه ان خرجت نظيفه منه يبقى كده استوى
بتسبيه يستريح شويه من الفرن وعلى التلاجه عدل 12 ساعه

وبالهنا والشفا




ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال

تعليقات

التنقل السريع