اعلان اعلى المواضيع
المقادير
الجنواز
10بيضات
و220دقيق
220 سكر
الطريقه
..نطرب البيض والسكر حتى يتضاعف الحجم ونظيف الدقيق بمعلقة خشبية تدريجيا
..ونضع في طاوة كبيرة_قالب_ لكي يصبح رقيق السمك وندخله الفرن ليستوي
كريمة
500غ كريم فريش
و250غ سكر
نطربهم حتى يصيرو كريم
و2فلون _يمكن كبديل ملعقتين ونصف كريم باتسيير او كاستر او ملعقتين ونشا_ ونصف لتر عصير برتقال و3 ملاعق سكر يوضع على النار ختى يتماسك ويفرغ للطبقه التانيه بعد ان كنا وضعنا طبقه الكريم فريش على الكيكه وادخلناها التلاجه وبعض الفواكه للتزيين وبعض الشكلاته او زيني على ذوقك وادخليه الثلاجه ليتماسك ويقدم بارد
الجنواز
10بيضات
و220دقيق
220 سكر
الطريقه
..نطرب البيض والسكر حتى يتضاعف الحجم ونظيف الدقيق بمعلقة خشبية تدريجيا
..ونضع في طاوة كبيرة_قالب_ لكي يصبح رقيق السمك وندخله الفرن ليستوي
كريمة
500غ كريم فريش
و250غ سكر
نطربهم حتى يصيرو كريم
و2فلون _يمكن كبديل ملعقتين ونصف كريم باتسيير او كاستر او ملعقتين ونشا_ ونصف لتر عصير برتقال و3 ملاعق سكر يوضع على النار ختى يتماسك ويفرغ للطبقه التانيه بعد ان كنا وضعنا طبقه الكريم فريش على الكيكه وادخلناها التلاجه وبعض الفواكه للتزيين وبعض الشكلاته او زيني على ذوقك وادخليه الثلاجه ليتماسك ويقدم بارد
للتوضح
اول طبقه الكريم فريش
تاني طبقه طبقه البرتقال
تالت طبقه التزيين بالشكلاته والفاكهه او حسب الذوق كما هو مبين بالصورة
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق