اعلان اعلى المواضيع
اولا نبدأ بالمقادير :-
كوبين طحين ونص كوب سميد
كوبين ونص ماء دافئ
نص ملعقه صغيره خميره
وملعقه صغيره بيكنج باودر وملعقه صغيره ماء زهر
ملعقه كبيره سكر
الخطوات :-
على الخلاط يضربو جميع المكونات
بتخليهم يرتاحو ١٠ دقائق وبعدين بتحمي المقلايه التيفال على الغاز وبتصبي فيها
ونشلهم باى حاجه رقيقه ونطلعهم على قماشه
وبيطلعو يتحشو الحشوات الموجوده لينا ا( مكسرات مع جوز هند- نوتيلا- فسدق حلبى مطحون ومسكر - قشطه- اضافه فواكه طبيعيه )
وبعد كدا بكبس عليهم بايدى كويس من الاطراف واسبها تتقلى فى الزيت
وبعد كدا اصب الشربات بتاعى الى هوا عباره عن
(( كوبين سكر - كوب ماء عصير ليمون -ماء زهر - عسل جلوكوز- وعسل نحل لو حابب اخلى الشربات بتاعى تقيل ))
وبالف هنا وشفا
كوبين طحين ونص كوب سميد
كوبين ونص ماء دافئ
نص ملعقه صغيره خميره
وملعقه صغيره بيكنج باودر وملعقه صغيره ماء زهر
ملعقه كبيره سكر
الخطوات :-
على الخلاط يضربو جميع المكونات
بتخليهم يرتاحو ١٠ دقائق وبعدين بتحمي المقلايه التيفال على الغاز وبتصبي فيها
ونشلهم باى حاجه رقيقه ونطلعهم على قماشه
وبيطلعو يتحشو الحشوات الموجوده لينا ا( مكسرات مع جوز هند- نوتيلا- فسدق حلبى مطحون ومسكر - قشطه- اضافه فواكه طبيعيه )
وبعد كدا بكبس عليهم بايدى كويس من الاطراف واسبها تتقلى فى الزيت
وبعد كدا اصب الشربات بتاعى الى هوا عباره عن
(( كوبين سكر - كوب ماء عصير ليمون -ماء زهر - عسل جلوكوز- وعسل نحل لو حابب اخلى الشربات بتاعى تقيل ))
وبالف هنا وشفا
ادسنس وسط المقال
ادسنس اسفل المقال
تعليقات
إرسال تعليق